Yurt dışında ürün alırken kullanabileceğiniz siteler
Yurtdışından ürün alırken kullanabileceğiniz siteler, genellikle kurumsal olarak çalışma üreten siteler olmalıdır. Bu sayede hem daha güvenli, hem de daha rahat bir şekilde çalışmaları ilerletmiş ve kendinize dair de bir seçeneğe ulaşmış olursunuz. Peki ama bu siteler hangi siteler ve ne alt yapılar ile çıkıyor karşımıza? Gelin hepsine kolaylıkla bakalım ve neler yapabileceğiz, hangi sitelerden alışveriş yapabileceğiz inceleyelim. Profesyonellik konusu söz konusu olduğu zaman, öncelikle Alibaba ilk sıralarda yer alıyor. Çünkü bir deposu var ve hepsiburada sitesi gibi çalışıyor. Yani tek bir firmadan alışveriş yapmış oluyorsunuz. Alibaba bu konuda uluslararası bir firma olduğu için işlemlerini de çok daha hızlı üretiyor. Bununla birlikte Aliexpress de keza çok kullanılan uluslararası sitelerden birisi.
Amerikan Postamı Duydunuz Mu?
Amerikan postam sitesini hiç duydunuz mu? Bu site ve benzeri siteler, son zamanlarda oldukça gündemde olan siteler ve geleneksel beklentilerimizin yanında, çok daha farklı ve özverili bir çalışma üretiyorlar ve bizler de bu detayları rahatlıkla inceleyebiliyoruz. Bu yüzden yapılacak her bir seçim, analiz ve inceleme ürününü bu sitelerden rahatlıkla çok uygun fiyatlarda sipariş edebilirsiniz. Tabi yine gümrük sınırını ve bu sınırların kaç tl olduğunu unutmamanız gerekiyor. Sürekli değişebilen mevzuatlar olduğu için siz yine de kontrol ettirmeye bakın her siparişinizde.
Eğer Amerika’dan ürün alacaksanız ürün aldığınız firmaya değilde kargo şirketlerine getirtin. Daha az masraf çıkar. Viabox’ı tavsiye edebilirim. Hesap kullanım ücreti, kayıt ücreti, işletim ücreti ya da gizli saklı herhangi bir ücret yok. Viabox’ın tarifelerinin diğer nakliye komisyoncularından (myus.com, fishisfast, borderlinx, shipito, ws1 v.b). daha ucuz olduğunu biliyorum.